Barcelona, sangria ja üks unustamatu õhtu
- В этой теме 0 ответов, 1 участник, последнее обновление 1 неделя, 2 дня назад сделано
corrinnepink.
-
АвторСообщения
-
03.05.2026 в 11:48 #20308
corrinnepink
УчастникSee oli mu esimene reis Hispaaniasse ilma naiseta. Mitte et ma tahtsin üksi minna – ta pidi jääma tööasjus maha, aga lennupileteid ei saanud enam muuta. Nii ma istusin Barcelonas, restoranis La Rambla ääres, jõin sangriat ja tundsin end veidi üksildaselt. Päike oli loojunud, inimesed kõndisid, muusika mängis. Aga mina olin üksi.
Mõtlesin, et lähen hotelli. Aga hotell tundus igav. Siis mõtlesin, et lähen jalutan. Aga jalutamine üksi võõras linnas ei ole lõbus. Siis sain idee – miks mitte proovida midagi, mida olen alati tahtnud? Olin kuulnud, et Hispaanias on online kasiinod väga levinud. Eriti need, mis võtavad vastu krüptoraha.
Võtsin telefoni ja otsisin parim USDT kasiino Hispaanias. Leidsin mõned, lugesin arvustusi, valisin ühe, mis tundus usaldusväärne. Registreerisin, panin 50 eurot sisse. Mõtlesin – see on nagu meelelahutus. Kui kaotan, siis kaotan. Pole hullu.
Istusin restoranis, tellisin veel ühe sangria ja hakkasin mängima.
Alustuseks valisin ruletti. Hispaania teemaline rulett – punane ja kollane, nagu nende lipp. Panin 10 eurot numbrile 10. Pall kukkus numbrile 10. Võitsin 350 eurot.
Mu sangria jahtus. Ma ei pannud tähele. Vaatasin numbrit ja mõtlesin – kas see on tõsi? 350 eurot. Ühe korraga. Võtsin kohe 200 eurot välja. See oli turvaline. Parim USDT kasiino Hispaanias tegi väljamakse sekundiga.
Jätsin 150 eurot mängimiseks. Mõtlesin – teen veel natuke. Panused 10, 15, 20 eurot. Mängisin sloti, mis meenutas Barcelona arhitektuuri – kõverad, värvid, midagi Gaudi stiilis. Panin 20 eurot. Ekraan hakkas vilkuma. Summad hüppasid: 50, 120, 300, 600. Lõpuks peatus 720 euro juures.
Nüüd oli mul eelmine võit pluss see. Võtsin kohe 500 eurot välja. Jätsin 220 eurot. Mängisin ruletti uuesti. Panin 50 eurot paaritule. Paaritu tuli. 100 eurot. Panin 50 eurot punasele. Punane tuli. 100 eurot. Olin 220-st jõudnud 320 euroni.
Siis leidsin mängu, mida polnud varem näinud – midagi seikluslikku, kullakaevurid Hispaania mägedes. Panin 50 eurot. Kaotasin. Panin 50 eurot. Võitsin 100. Panin 100 eurot. Ekraan läks kollaseks. Summad hüppasid: 200, 500, 1,000, 2,000. Lõpuks peatus 2,200 euro juures.
Mu käed värisesid. Sangria oli otsas. Tellisin veel ühe. Teenindaja vaatas mu telefoni, aga ei öelnud midagi. 2,200 eurot. Pluss eelmised. Kokku umbes 3,000 eurot.
Võtsin kohe 2,000 eurot välja. Jätsin 1,000 eurot. Mõtlesin – viimane mäng. Valisin rulett eriversiooni. Panin 200 eurot numbrile 7. Pall kukkus numbrile 7. 7,000 eurot.
Ma ei suutnud uskuda. 7,000 eurot. Ühe korraga. Kokku nüüd üle 10,000 euro.
Võtsin kohe 8,000 eurot välja. Jätsin 2,000 eurot. Mängisin veel natuke, aga see oli rumal – kaotasin 500, võitsin 700. Lõpuks võtsin ülejäänud 2,200 eurot välja.
Kokku olin sel õhtul võitnud umbes 10,500 eurot. Alustasin 50-ga. Hispaania, sangria, üksildane õhtu – ja ma olin rikkam kui kunagi varem.
Järgmisel hommikul helistasin naisele. “Kallis,” ütlesin. “Me ei lähe mitte koju, vaid reisime veel nädala.” Ta ei saanud aru. Selgitasin. Ta vaikis. Siis naeris. “Sa oled hull,” ütles ta.
Sellest rahast reisisime Hispaanias veel kaks nädalat. Külastasime Madridi, Sevillat, Granadat. Sõime head toitu, jõime head veini. Ja iga kord, kui ma sangriat jõin, mõtlesin sellele õhtule. La Ramblale. Üksildusele. Ja numbrile 7.
Parim USDT kasiino Hispaanias oli minu pääsete sel õhtul. Aga tegelikult oli see lihtsalt õnn. Õige aeg, õige koht, õige number.
Ma tean, et sellised asjad ei juhtu iga päev. Ja ma tean, et ma ei tohiks seda korrata. Aga see üks kord oli seda väärt. Iga sendi pealt. Sest see on minu lugu. Barcelona lugu. Sangria lugu. Ja 10,500 euro lugu.
Nüüd, iga kord kui ma Hispaaniasse mõtlen, mõtlen ma mitte vaatamisväärsustele, vaid sellele ühele õhtule. Üksildusele, mis muutus millekski eriliseks. Ja ma naeratan. Sest vahel on parimad võidud need, mis tulevad siis, kui sa oled kõige üksildasem. Ja siis sa lihtsalt vajutad “spin”. Ja elu muutub. See on minu lugu. Ja see on täiesti tõsi.
-
АвторСообщения
- Для ответа в этой теме необходимо авторизоваться.